За нас

Фирма “Йотос” еоод, Русе – производство на машини за дървообработка.

“Йотос” е семейна фирма създадена през 1998 година в Русе. В началото е насочена към шевната промишленост, която е силно развита на територията на Русенски регион. Основната производствена дейност е изработката на сервокътери за рязане на плат. С годините дейността се пренасочва към дървообработващата промишленост. “Йотос” еоод – Русе се управлява от двама инженери – баща и син участващи пряко в изработката на всяко едно изделие. Тъй като се изисква висока гаранция от продуктите на фирмата, лично един от тях двамата се ангажира с високото ниво на изработка, което потвърждава всеки един клиент.

Ангажирани сме да създаваме качествени изделия, отговарящи на нуждите на всеки отделен клиент. Всички произвеждани машини за дървообработка с марка “ЙОТОС”, по нищо не отстъпват на произведените в други държави, а внякой случаи и ги надминават, тъй като се произвеждат индивидуално – за даден клиент, за дадена дейност, за даден обем на работа. Подчертавам, гарацията и сервизната поддръжка за територията на Република България.

Конструктор: инж. Христо Йотов

Бихме желали да Ви информираме,че нашите продукти изцяло са изработени във фирмата. Това е така благодарение на базата с която разполагаме, машинен парк и най-важното – творческо навлизане в детайлите на всяка една задача,която застава пред нас и разрешаването й с пълното ни всеотдаване.

Управител: инж. Андриан Йотов

Дървообработващи машини – проектиране и производство.

“Йотос” може да изработи за Вас необходимата

Дървообработваща машина – Банциг,Циркуляр,Пендула и др.

отговаряща на типа и обема на работа на КОНКУРЕНТА ЦЕНА.